No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
You are currently @

yoururlhere @bs.com
Simply kawaii.

Thursday, June 30, 2011


mule mule nak ckp ' kau da happy kutuk kawan ak ' da happy ke blom ha ? kau nak bele sape ? ' kawan kau pnye awek  ' euuu please doh . kire kau atas dari kiteorg nak tunjuk hebat ye  ok fine kau hebat giler bhai . okay cite tu kite ' tolak ' ke tepi jap .  biela yang ckp at ak yang kawan ak Fatin menagis . pergh , time tue ak terkejut berok ak dgr . sbb Fatin Nie Jarang menagis . ari tue tangan die kene cermin pon die x menagis langsung   :) then minah keparat tu jmpe die #hee :) yang tue je ak tahu sbb semalam ak x dtg skolah . :(  tapi yang ak pelik YANG MINAH TUE SEBOK PAHAL . KITEORG GADUH DGN GENG KITE JE . . okayy sekarang mesti korg tertanye an kite gaduh n sape ? meh ak jelas kan . kiteorg gaduh ngn kawan baik sendiri . npe ? sbb die mudah terikot laki die . pakwe die marah kite kawan dgn die . dgn bodonye die pon ikot jela ckp pakwe die . ap je pakwe die ckp die ikot ! so die x rapat dgn kite . dulu kiteorg KESAH TAPI SKUNK X DA . sukaty kau la . pegi la dgr ckp laki kau tue .  okay sambung cite yang kt ats tue . nape MINAH tue sbok hal kiteorg . konon nak backup kawan ak tula ye . okayy . pegi la backup .kite x kesah la . kawan kite bagi tahu at cikgu dari  A sampai Z psl kawan ak tu . cikgu kite marah gilerr . padan muke kau kalau cikgu marah kau sbb terikot sgt laki kau tuh. ak nak tnye , baik sgt ke laki kau tu .  ha ? setakat kelas last ? baek x pyh . baik sgt ke laki kau tue . ak ckp jujur ye , dala laki kau tu isap G** .  baru form 3 . ap nak jadi enth ! last je ak nak ckp at kwn ak tue : asal dgn  kau ? kau nie mudah dgr ckp laki tahu la . sebelum buat  ap2 pikir betol2 la k . bak kate cikgu ak " MAKAN PASIR JELA KOME BERDUA TUH  . !



Posted @ [2:43 AM]

Thursday, June 23, 2011
bajet


wei budak form 1 , kau pehal nak bajet sgt .
kau pikir kau cun ?
abeh cun la tu .
sape yg ckp kau cun tu BUTE la wei
dah la pkai bedak tebal mcm hantu .
ish ,
ad hati nak ckp ak 'kurang ajar'
kau tu da abeh belajar ke

Posted @ [11:27 PM]

Tuesday, June 21, 2011
giler batak crew


cehh .
tengok tajuk 'giler batak crew tu '
itu name geng saya :)
best ayt tu kan
ak suke :)



Posted @ [7:15 AM]

Monday, June 20, 2011
pertama ~


as salam semua .
nie post pertama tahu .
so rase takut la *gedik je lebih
hihi .
blog mmg lain kan
penat edit #tipu
hee :)




Posted @ [4:20 AM]


♥ Disclaimer
rules & stuff

Welcome!
Attention Please
Put disclaimer here


♥ Chit ; Chats
tags will be replied in the tagboard :)

Paste tagboard code here

♥ Way Out
want to be linked? tell me!

♦ Click Here ♦

♥ Memories
my previous posts

June 2011

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : %BLUE.pink-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥ Me, Myself & I
All about me!

Your Name Here
D.O.B : __/__/__
School : ___________
Hobby : _________
italic bold underline strikeout


♥ Cravings
if only i have a fairy godmother...

- This
- That
- This
- That
Your cravings/desires here.

♥ Jukebox
music rox my life

Music Beats
Music code here.